Sivut

tiistai 29. marraskuuta 2011

Löytöjä

Tiedättekö sen hetken, kun lapsi nukkuu, keität itelles cappuccinon, istut tietokoneelle ja itkuhälyttimestä kuuluu: ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ...
"päikkäreillä"
Fransin sukat
Viime päivinä oon neulonu sormet rakkuloilla villasukkia! Minä??? Ihan vaan tiedoksenne, että kun ala-asteella neulottiin pipot, niin jossain vaiheessa opettaja huomas, että mulla oli siinä jotain 230 silmukkaaa 100 sijasta... Teinkin baskeria, mutta ei se opettaja sitä oikein älynny.. No, joka tapauksessa alan jo mummoutua, joten neulominenkin sujuu vähän paremmin.

Käytiin hetki sitten viemässä paketti postiin, ja samalla tutustuin Neulamäen Elävään kauppaan. Oon aina miettiny, että mikä ihme se on, ku siinä on posti ja kahvila ja hulluna kaikkee roinaa. Ja aika paljon porukkaa, yleensä. Ilmeisesti se on jonkin sortin kirppari... Kävinpä sitten kattelemassa löytyiskö Fransille mitään vaatetta ja löysin kolme ihan hyväkuntosta yökkäriä, jotka makso hurjat 45 senttiä!!

Perjantaina pääsin shoppailee, kun piti ettiä juhlavaatteet Hillan yovalmistujaisiin ja häihin. Oli kyllä tuskan takana löytää mitään, mutta sitten oli Modassa yks Vilan mekko, jota en ensin ees aikonu sovittaa. Onneks kuitenkin kokeilin, koska tykästyin siihen sitten hulluna :). Ongelma oli vaan etten meinannu saada sitä päälle yksin, etenkin kun Vilan mekoissa ei nuo vetoketjut ole mitenkään hyvin luistavia...No sain lopulta nitkuteltua sen kiinni, vieläpä ihan ilman myyjän apua, eikä  tarvinnu ostaa isompaa kokoa :)
Nyt me mennään Fransin kanssa syömään porkkanaa!! NAM!! (yök)

6 kommenttia:

 1. Hei kiva kun sullaki blogi. Ei vaan meinaa täällä käymään eikä päivittämään omia juttuja, mutta jos sitä joskus kerkeis :)

  VastaaPoista
 2. Siis ei vaan meinaa keritä täällä käymään..osaan kirjottaa ü

  VastaaPoista
 3. Hei arvaa mitä. minäkin oon alkanu neuloo ja onnistuu jo sukan tekeminen mullakin! MITÄ MEILLE O TAPAHTUMASSA?? ala-asteella ku piti tehä kaulaliina ni silmukkaa tuli lisää ja poistui johonki ni lopulta siitä tuli siili. mielikuvitusta toki vaati saada siitä siili mutta niin vain kävi :D

  VastaaPoista
 4. :DD joo alan tosissaan olla huolissani, varmaan sitä sekoaa pikkuhiljaa

  VastaaPoista
 5. mäkin luulen!! joko se minun ostama "haalari" on franssille sopiva vai jo pieni :O

  VastaaPoista
 6. Pieni on jo :D ehittiin onneks jonku verran käyttää :)

  VastaaPoista