Sivut

tiistai 22. marraskuuta 2011

Vaippatouhuja

Kävästiinpä taas neuvolassa viime viikolla ja olihan se poju taas kasvanu! Sitterissä ei viihy oikein ollenkaan ja liikkeelle haluis jo lähtee mutta kun ei ihan vielä onnistu.. Noo, onneksi sohvalla on hyvä istua ja katella kaloja :) Tosin nyt on ollu melko kiukkunen, kun pieni on vähän sairaana :( Käytiin tänää lääkärissäkin ja olihan siellä korvassa tulehus ja vissiin keuhkoputkissakin.. On sentään hyvänmakusta lääkettä :), että jotain positiivistakin!

Saatiin neuvolasta lupa alkaa maistelee noita oikeita ruokia! Bataatilla kokeillaan ensin, vaikka ei se kauheen hyvin tunnukaan maistuvan. Irvistelee ja yökkii vaan :) Pitäis varmaan kokeilla suklaata niin jos se kelpais vähän paremmin..

Vaippojakin olen saanut jo muutaman taas tehtyä. Nykyään jo onnistuu paremmin eikä mee koko ajan hermot kaikkien sykkyröitten ja hankalien kankaiden kanssa! Eihän nuo vielä mitään täydellisiä ole, mutta onneks ne toimii hyvin!!
Pitäisköhän toivoo pukilta omaa ompelukonetta ;)
Lopputuloksia
Nyt taidan lähtee käymään postissa ja samalla pikku lenkillä niin saa aivotkin tuuletusta. Lari joutuu hetkeksi jäämään tuon sairaan karhunpojan kanssa!

4 kommenttia:

 1. Jos totta puhutaan ni en ois välttämättä uskonu että osaat ommella noin hyvin :D Tosi hienot!

  VastaaPoista
 2. En ois minkään, mutta joskus löytää semmosia piileviä taitoja :D (Kuka muuten olet :D?)

  VastaaPoista
 3. Hienoja! Joulupukki vois kyllä kuulla toiveen, varmasti oot jo hankkinu koneen hinnan kohta jos ite vielä vaipat teet ;).

  VastaaPoista
 4. Voi pakkaus miten se onkin nuin iso jo ?!?! Muuttakaa kajaaniin ni näkis vähän useemmin ja pysyis kasvun mukana :o aivan sulonen!

  VastaaPoista