Sivut

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

6kk

Tuli mittariin eilen, ja sitäpä piti jo maanantaina juhlia. Mattikin innostu Kajaanista lähtemään tänne ajelee ja ottipa vielä Lotan ja lapset mukaan :) Ja hirveesti kaikki toi lahjoja!! Mua ihan hävetti, että pitääkin keksiä kaikkia mahollisia turhia juhlia :D No, saipa Lari harjotella taas kakkujen tekoa.

Huomenna pitäis lähtee taas Kajaania kohti. Mielellään kyllä jäisin tänne kun ois kaikkia kivoja kankaita ja ideoita toteutettavana, mutta ne joutunee odottamaan viikonlopun yli! Ehin onneks pari paitaa ommella eilen/tänään. Fransille ihanasta apinatrikoosta ja toisen tein Veikalle tuosta samasta pyöräilytrikoosta mistä tein aiemminkin jo. Sitä kangasta ois vielä jälellä, että mitähän tekis??

Ja voisko joku ystävällisesti kertoa, että miksi lapset kiukuttelee? Frans on ollu aika kauhee kakara tässä jo ehkä viikon ajan. Yöllä herää suunnilleen puolen tunnin välein ja päivällä en oikein tiiä että mitä sen kanssa tekis. Hampaita? Ei ainakaan ikenet oo kipeen näköset, mutta mistä sitä tietää. Vai liekö korvatulehus, mutta en oikein usko siihenkään.. No saa nähä, mutta jospa se helpottas tässä ja nyt..

2 kommenttia:

 1. Hampaita veikkaisin minäkin että tekee jo. Hieno paita :).

  -Meri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä varmaan, vaikka nyt taas Kajaanissa oli suurimman osan ajasta ihan kiltisti.. Ehkä se ei jaksa katella meitä :DD

   Poista