Sivut

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

kuukauden kiukut

"Majassa"
Frans on tässä kuluneen kuukauden ollu ku pyllyyn ammuttu(välillä oon supon sinne ampunukin)... Kauheeta kiukkuamista vaan. Nyt alkaa onneks helpottaa, kun löyty suusta semmonen pikkunen valkonen viiva :) Että tulihan se hammas sieltä!! Kyllä sillä vielä kutittaa niitä ikeniä, mutta ei oo lämpöö enää ollu, niin jospa ne loput tulis vähän vaivattomammin!! Toiveajattelua?? Kenties...
Pari viime yötäkin on jo mennyt aika tosi hyvin! Ei oo heränny kun muutaman kerran, että kait se kohta ois aika lopettaa nuo yösyötöt, ei se mitään ruokaa enää öisin tarviis. Vaan ku jotenkin on niin laiska ite, ettei jaksa alottaa sitä huuatusta.. Luulee pääsevänsä helpommalla tökkäämällä vaan tissin suuhun.. Taidan kyllä muuttaa sen unikoulun ajaksi olkkarin sohvalle ja jättää pojun Larin hoiviin.. Tosin pitää ostaa korvatulpat koska minä herään joka ikiseen pikku inahukseen.

Liikkumistakin täällä kovasti harjotellaan, mutta kun ei onnistu niin ei onnistu!! Taaksepäin menee jo hyvinkin sujuvasti ja pyörii napansa ympäri. Kyllä se ihmeen kauas silläkin tyylillä pääsee! Tosin kärsivällisyys on varmaan sitten minulta peritty, nimittäin jos ei ole leluntapaistakaan lähellä niin heti menee hermot, eikä yhtään älyä että pyörimällä ja hyörimällä vois päästä niitten lelujen luo!  
Tuli jotenkin tosi hauska tästä kuvasta :) Varmaan tuo ilme!
 Parin viikon päästä olis taasen neuvola, sitten nähään et miten noilla kiinteillä ruoilla kasvaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti