Sivut

lauantai 21. tammikuuta 2012

 Kun lapsi sairastaa niin äiti.... ompelee!! Ainakin välillä. Aplikointia tullu nyt harjoteltua vähän ja alkaahan se jo sujua, ainakin vähän paremmin. Tämän viikon projekteina on olleet tuo trikoopaita mihin aplikointi tuli velourista ja housut saivat koristeekseen tähden! Larinkin apua on tarvittu kun enhän minä osaa piirtää tähteä!!


Tilasin myös vähän lisää kankaita Myllymuksuilta, jotka toivottavasti tulee heti alkuviikosta :) Pitäis kyllä tehä vähän inventaarioo kun on tuolla makkarin nurkassa muutama sekalainen kangaskassi! Ja näkee kohta tämäkin perhe nälkää, kun mulla on alkanu mennä rahat johonki muuhun :D No ei onneks vielä oo niin huonosti asiat!

Frans-raukka on ollu kipeenä tässä muutaman päivän :( Kuumetta ja yskii aika pahasti. Lääkärissäkin käytiin, mutta eihän siellä mitään oikeeta sairautta ollu, ja hyvä kait niin. Hampaita varmaan tekee kans, että jospa ne tulis sitten näillä samoilla itkuilla.

2 kommenttia:

  1. Hieno setti on=) Mäkin vasta harjottelen koko applikointia...ja oikeestaan koko ompelemista=) Mun blogissa olis sulle jotain=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ompelu on kyllä tosi koukuttavaa! ja aplikointi erityisesti :)

      Poista