Sivut

maanantai 30. tammikuuta 2012

Yöllä on aikaa

Vai onkohan tämä jo aamua? Kenties, mutta minulle se on yötä aina sinne 9 asti..

Fransilla on kiva pikku yskä, semmonen kuivan ja kutittavan kuullonen (piti ottaa kotihoitokonstit käyttöön ja pilkkoo valkosipulia kupillinen pojun pään viereen).. Ei oikein oo nukuttu taas pariin viime yöhön. Nyt luovutin suosiolla, kun tuntuu että pääsee helpommalla jos ite valvoo, mitä yrittää nukkua jotain vartin pätkiä. Niistä tulee vaan paha mieli! Ja saapahan edes Frans nukkua. Mikäköhän siinä on, että lapsi nukkuu hyvin niin kauan ku äiti valvoo. No, onpahan hetki aikaa olla rauhassa koneella :)

Nyt on taas tullu räpsittyä kuvia oikein urakalla :) Välillä tulee semmosia pitkiäkin taukoja, ettei muista ollenkaan kuvata ja monesti jää kaikki hauskat ilmeet yms. ettei ehi sitä kameraa kaivaa esille. Etenkin ku tuo Larin kamera ei oo kaikkein nopein käyttää :) Noo, pääasia että saa hyviä kuvia!


Frans on alkanu jo kovasti harjottelee konttausta, taitaa jäädä ryömimiset tältä sälliltä väliin! Konttausasentoon pääsee, mutta kun ei ne kädet lähe mukaan!!
Tässä on aika  karu ilme :D
Ja välillä menee hermot!

Ruokailusta saa kans vitsikkäitä kuvia :) Puurot ja piltit on aina ties missä! Minkäpä sille voin, että heti alkaa kauheesti kutittaa naamaa kun lusikka lähestyy..

Paha vaan, kun välillä ei meinaa pysyä ne ruoat siellä missä pitää. Jonku kerran on oksentanu sitten kaikki ulos. Frans ei oikein tykkää mistään mykylöistä!


Hyvää oli puuro!!!
Taisinkin jo aikasemmin mainita, lauantaina oli Larin synttärit. Vieraat kävi vasta sunnuntaina, mutta lauantaina sai isi valmiin aamupalan ja päivällä käytiin Hesessä :) Kakku on tietenkin minun vasemmalla kädellä suhaama pläjäys! Syystä tai toisesta alkanu kyllästyttää nuo perus kermakakut, niitä on jokunen tässä parin kuukauden sisään syöty! Tein sitten tollasen valkosuklaahyytelökakun, ihan se oli hyvää, ite en kauheesti perustanu siitä smetanasta täytteessä.


Että tämmönen aamu... Nyt ois valittavana, että leivonko sämpylöitä, yritänkö nukkua vai jatkanko tässä koneella jotain?? Saa nähä mihin päädyn ;)

2 kommenttia:

  1. Ihan huippuja kuvia! :) Mulle voit leipoa mulle tommosia kakkuja ihan mielellään.... nam nam

    t. Aino

    VastaaPoista