Sivut

torstai 9. helmikuuta 2012

Se on torstai...

Pienehkö leikkikehä :D
Larilla on luvattoman pitkä päivä koulussa ja meillä on hankaluuksia keksiä tekemistä. Tai pitkä ja pitkä, 10-17, mutta se tuntuu pitkältä kun nyt ollu vaan parin tunnin päiviä muuten. Ja lisäksi Fransilla on taas ollu vähän semmonen minun kiusaus päivä, ettei nukuta kunnon päikkäreitä ja sitten väsyttää ja kiukuttaa.

Pari päivää sitten poju lähtikin ekaa kertaa ryömimään :) Ei se kyllä siltikään vielä viiletä menemään täällä, vaan lähinnä ryömii sillon ku on pakko, eli jos joku kiva rasvapurkki/jatkojohto/paperi on siinä hollilla.
Tylsyyden kunniaksi leipasimme muutaman pellillisin pizzaa :) Tosin ei ollu ihan tuo maku sitten minun mieleen, kun tykkään vähän enemmästä mausteista, mutta onneks Lari tykkää mauttomastakin ruuasta! 


Huomenna olis sitten taas Kajaanin reissu edessä! Siskon tytön ristijäiset :) Lahja on ollu jo viikko sitten valmis, mutta kuvaa saatte vasta maanantaina, koska Liisa käy täällä kuitenkin utelemassa :D

P.S. Mulla tekee mieli limpparia, mutta Larilla ei tietenkään ole just tänään kännykkä päällä eikä se siis voi tuoda sitä tullessaan :'(1 kommentti:

  1. Heti utelias kyselee minkä nimen tyttö sai? Jos ei maanantaina mitn tekemistä, tuu käy. Oon koko päivän yssikseen, isäntä tulee kotia joskus ilta kasilta hyvällä tuurilla...

    VastaaPoista