Sivut

maanantai 27. helmikuuta 2012

pöllöilläänkö?

Tänään kotiutui ihana pöllötrikoo, mikä pääsi samantien leikkauspöydälle. Pahimpaan pöllötykseen ompelin pipon ja vielä on mietinnässä, että tuleeko sitten paita vai mikä tuosta lopusta :) Vielä on pipo vähän reilu, mutta se ei haittaa kun kuitenkin vasta keväämmällä sitä voi alkaa käyttämään. Ei ihan näillä pakkasilla riitä tuommonen kaksinkertanen trikookangas.


Nyt kun on oltu taas kotosalla pitemmän aikaa niin on ahkerasti tullu käytettyä kestoja. Minä käytän oikeestaan vaan kotona niitä, kaupungillekin laitan aina kertsin. Ois se vähän hankala alkaa vaihtaa jotain kakkakestovaippaa ja kuskailla niitä pökylöitä kotiin :D Kotonakaan en oo suurempia paineita ottanu, että ois pakko käyttää vaan kestoja, jos laiskottaa niin ihan huoleti laitan kertsin :)
Joskus reilu vuosi sitten en ois ikinä uskonu hurahtavani näin pahasti noihin kestovaippoihin. Innostuin vasta kun äippäpakkauksessa oli muutama vaippa, sitten aloin vähän tutkia asiaa ja lopulta ompelin ite suurimman osan vaipoista! Se on todella koukuttavaa!
Sitä en oo laskenu, että paljonko siinä rahaa säästää. Meillä riittää 50 vaipan kertsipaketti ehkä kaheks tai kolmeksi kuukaudeksi. Vaihtelee vähän. Mutta onhan tämä ekologista, jos ei rahaa jaksa ajatella. Ja arvatkaa onko paljon mukavampi pukee Fransille joku hieno apinavaippa, mitä tylsä valkonen kertsi :) Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!!!

2 kommenttia:

  1. Inana Frans saanu inanan pipon <3. Ilmoitteleppa kun seuraavan kerran teet kangastilausta, tilataan kimpassa :). -Meri

    VastaaPoista
  2. Okei :) ala säästää rahaa, tehdään saksaan!! :D siellä on enemmän valikoimaa ja pikkuriikkisen halvempaa, mutta postit on paljon, niin pitää tehä kimppatilaus :)

    VastaaPoista