Sivut

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Sunnuntai

Miks aina sunnuntaina tulee semmonen touhuamis-fiilis?? Ikinä viikolla ei tuu semmosta, että voisinpa siivota koko talon ja tehä Fransille ruuat kuukaudeks eteenpäin ja vaikka leipoo jotain... Yritin kuitenkin pitää hommat minimissään ja tehä vaan pakolliset..

Fransin ruokavalioo pitäis vähän monipuolistaa, ettei se raukka aina joutuis samaa mössöö syömään. Kalaakin sais jo antaa, mutta se on vähän hankalaa, kun en ite voi tehä eikä ylipäänsä tässä talossa voi kalaa laittaa (minun pahan allergian takia). En kestä ees hajua. Että kalasoseet taidetaan ostaa kaupasta ja Lari joutuu ne syöttämään, mielellään jossain muualla ku kotona :).
Lähes kaikki ruoat teen pojalle ite, jonkun verran annan kaupan hedelmäoseita ja joskus jonku liha/kasvissoseen. Kerralla tulee aina tehtyä semmonen viikon satsi ja siks Frans joutuukin aina viikon syömään samaa ruokaa ja sitten viikon jotain toista jne.
Tänään tei puolukkavispipuuroo ja pakastin sitä välipaloiksi. Saa nähä tykkääkö, kun ei ennen oo saanu :)


Tänään kävi vieraita Kajaanista ja tein poronkäristystä ruoaksi! Tulee aika harvoin tuota käristystä tehtyä, vaikka lihaa ois paljonkin eikä se niin vaivalloista lopen ole. Ei vain ole nälkäsen ruokaa, jos nimittäin haluaa hyvää niin se saa sen 3 tuntia ainakin muhia.. Nyt sattu vielä lihapalassa olemaan luu, niin se joukkoon vaan ja maut talteen!


Että tämmönen sunnuntai meillä :) Frans keksi hauskan leikin ja ryömi meiän sängyn alle ja siellä hekottelee :D Eilen se sai käsiinsä permanenttitussin ja voitte arvata, kun korkki lähti irti niin oli kivat jälet suupielessä, käsissä ja VALKOSESSA rahissa(onneks lähti pois, kun heti pyyhki)!!Nyt kyllä väsyttää armottomasta, mutta parempi olla turhaan haaveilematta kunnon yö unista!! Toivotaan, että sais edes vähän nukkua.. Hyvää yötä maailma! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti