Sivut

maanantai 13. helmikuuta 2012

Juhlahumua

Tässäpä nyt olisi lupaamani kuva kastelahjasta. Tyttö sai meiltä siis punaisen pellavasta tehdyn liivimekon, joka solmitaan olkapäille rusetille ja sitten tuon karvaisen pipon ja tumput :) Fransilla on melko samanlainen pipo ja se on loistava!! Tosi hyvä pakkasilla, kun on niin lämmin!

Mekko olikin yllättävän helppo tehä, lukuunottamatta sitä kun piti 30 cm pitkä ja 2cm leveä vain toisesta päästä avoinna oleva putkilo (olkain) kääntää oikein päin.. Ehin kokeilla jo pinsetit ja neulan&langan, kunnes Lari onneksi keksi käyttää kynää :) (Huom! ei terävä pää edellä, kuten minä terävänä kokeilin) Mukavat juhlat oli ja kaikki tais mennä hyvin, Franskin oli juhlassa ihan kiltisti, mitä nyt vähän Veikan kanssa välillä kinasteli leluista! Onneks Veikkaa ei kiinnostanu nuoleskella tuota syöttötuolin jalkaa :D (Ja eipä tuo näytä Franskaan oikein honaavan, et miten se onnistuis helpommin)

 

???

Nyt se olis sitten arki ja maanantai.. Kauheita on ollu muutama viime yö, että liekö sieltä toinen hammas tulossa? Pitäis  myös varmaan neuvolassa pyytää allergiatesteihin pääsyä, kun välillä karahtaa niin punaseksi nuo posket, toivon vaan ettei mitään allergioita olis, kun en jaksais alkaa omaa ruokavalioo muokkailemaan.

Huomenna on sitten ystävänpäivä ja kutsuinpa yhet ystävät meille syömään :) Oisin jo suunnitellu jonku hienon kolmen ruokalajin illallisen, mutta Lari tyrmäs ajatuksen, koska sen mielestä ei kukaan jaksa illalla 7 aikaan syödä niin paljon!! Mutta minä vähän luulen, että jos on tarpeeks hyvää safkaa niin kyllä jaksaa!!  No, täytyy sitten Larin mieliksi tehä vaan jotain kuivaa tylsää salaattia :D ...

Joten lähenpä tästä kyläilee ja sitten kauppaan :) 

8 kommenttia:

 1. Tosi hyvä tuo sun mekko, voin lainata joskus hihhii! Ja varmaan hyvälle maistuu toi penkin jalka, ihania kuvia taas voi että :)))

  t. Aino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kiva :) tosin voi olla sulle vähän reilu, mutta saat lainata :D Vois kuvitella että maistuu puulta :D

   Poista
 2. Ah ku oon edustavaa!
  Tein tämmösen blogger-tilin ku tuntuu olevan muotia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! Niinhän tuo tuntuu olevan :)

   Poista
 3. Ni mikä sen tytsyn nimeksi nyt tuli? Ja oli vissiin ihan isot ristiäiset, jossain muualla kuin kotona? :) -Hedaellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selma Sisko Kaarina, mummujen mukaan toiset nimet :) Olihan siellä porukkaa ja ne oli nakertajan seurakuntatalolla.

   Poista
 4. Okei, viimeinkin tyttö niin ISOT juhlat ! :)

  VastaaPoista