Sivut

tiistai 7. helmikuuta 2012

Tule jo kesä

Kävin vähän Fransin vaatevarastoo läpi, ja totesin ettei pojalle tehä enää yhtään 74/80 senttistä vaatetta! Mutta kun minun pitää kuitenkin saada ommella, niin nyt voi sitten alkaa tekemään vaikka ens kesäksi vaatetta :) Ja mikäpä sen mukavempaa tämmösillä pakkasilla!

Parin viime päivän aikana oon saanu väsättyä tollasen raglanhihaisen t-paidan. Tuli kyllä aika iso, mutta toivotaan että se kesällä sopis jo! Kaava ja tuo nimiapplikaatio-idea tuli tietysti Ottobrestä :) (Pitäiskö alkaa jo tilaajaksi?) Helmaan ommeltiin vielä tollanen jatkopala! Ihan kiva idea tuokin kyllä. Ja tuli vähän kesäisempi paita kun laitto punasta!
Nyt alkaa jo itekki olla, ainakin melkein, tyytyväinen lopputulokseen! Kyllä sen huomaa miten koko ajan vaan ompelujälki paranee ja saumat suorenee :D Ainakin jos vertaa niihin ensimmäisiin kötöstyksiin. 

Voin kertoo teille Fransin parhaan vitsin! Kun siltä pahaa aavistamattomana vaihtaa vaippaa, ja poika päästää kauheen räkäröhönaurun, niin voinet arvata, että vaipassa on kauheet kakat!!! Kyllä ne jo pienenä oppii nuo pissakakka-jutut :D (enkä oo minä sitten opettanu).


Onneks aika menee nopeesti ja kohta on taas lämmin! Vaikka minä en tykkää kauheesta helteestä, niin on tämäkin aivan karseeta! Ehkä sitten ois paras jos ois aina jotain 10-25 lämpöastetta!
Mutta luultavasti ens kesä on siedettävämpi, kun ei ole sitä jättimahaa ja sen mukana kaikkia kauheita turvotusongelmia!
Ja kohta pääsee taas Kenolaan uimaan, saunoon ja grillailee!!!! Jee! :)
oisko 39 viikolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti