Sivut

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

takaisin arkeen...

kaikkien lomailujen ja juhlien jälkeen. Tulipa kyllä taas syötyä :D Loppuviikon taidankin sitten paastota!! Kajaanissa siis oltiin pe-ti, lauantaina oli häät ja sunnuntaina appiukon 50 synttärit. Oli mukava päästä sinne häihin kahestaan ja Frans jäi Ninnin hoiviin. Tosin seuraavan yön sitten herra valittiki, että mitäs jätitte hänet..


Nyt ois taas kauhee kasa kankaita, mitä pitäis alkaa työstämään! Kajaanissa kävin R-kollektionin kangasmyymälässä ja ei siellä kyllä hinnalla ollu pilattu. Pakanloppuja ja muita jämäkankaita, mutta minun tarpeisiin ne kyllä kelpaa! Nyt vaan kone huutamaan!

Perjantaina oli työhaastattelu, ja nyt jännätään vielä pari päivää, että miten käy! Larilla onneks on kesätyöt jo selvillä, niin ei tarvii siitä enää huolehtia.

Ihana kun ilmat on ollu niin hyvät, niin jaksaa käydä Fransinki kanssa ulkona! Poju kun siitä niin tykkää. Huomenna tai ylihuomenna lähetään laskee mäkee jonnekin :) 3 kommenttia:

 1. Hei onnea sikana, sait sen työn! Hienoa :) Itellähän ei vielä ole tietoa..niin että jos Frans tarvii hoitajaa ni.... :D Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Tarviihan se :D mutta vois olla vähän liian pitkä työmatka :D

   Poista
 2. No mikäs sen mukavempaa ku joka päivä ajella Kuopijoon.. tai jos mä muutan teille :D :D

  VastaaPoista