Sivut

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

(onnen??) apiloita

Onpa taas mennyt yöt melkoseksi valvomiseksi. En tiiä mikä tuota poikaa valvottaa, mutta ei meinaa millään nukahtaa muualle ku syliin tai tissille. Hampaatkin on jo puhennu, mutta sitä en sitten tiiä tuleeko niitä samaan syssyyn lisääkin. Päivätkin on melkosta minun jaloissa vollottelua. Että miten sitä hoitoon viiä?? Ja vähän pelottaa et miten ite jaksaa töissä, jos pitää yöt valvoo.. Varmaan ens viikonloppuna kokeillaan taas miten se nukkuminen sujuis miehiltä kahestaan, minä meen sohvalle :)

Apilakangas on odottanu työstämistä jo jonkun viikon. Yritin miettiä, miten siitä sais tehtyä poikamaisen paidan. Lopputulos on sitten mustat hihat ja myyrä-applikaatio.


Larin vanhoista käytöstä pois jääneistä farkuista leikkelin sitten Fransille housut! Oli aika hauskaa hommaa tommonen kierrättäminen, että taidan jatkossakin kaikki vanhat farkut pistää uusiokäyttöön :) Ja tuota farkkua on niin kiva ommella, kun se ei veny eikä vanu niinku trikoot tuppaa tekemään.6 kommenttia:

 1. Aika hauskan näkönen toi iso tasku! Mutta saittekö paljon karkkia sieltä messuilta?! Voin tulla teille kylään :::p

  VastaaPoista
 2. No ei saatu :( ku en kehannu käyä kaikilta hakee vaan karkkia ku oisivat alkaneet taloa kauppaamaan ! :D muutama hassu jotka söin heti :D

  VastaaPoista
 3. Hei huippuja kaikki nuo sun ompelukset! Mullaki ois ihan uus ompelukone tuolla kaapissa oottamassa, että millon saisin aikaseksi ees kokeiltua sitä. Yks vapaa pv olin jo ottamassa sitä esille kunnes tajusin että ehkä siihen tarviis jotai lankoja jos sillä aikoo ommella ni jäi sit ompelematta :P. Jospa sitä joskus osais itekki tehä nui hyvi!
  Olin jo unohtanu että sullaki on tämä blogi ni ei oo tullu käytyä. Ollu kyllä nii kiire töissä ja aina illalla nii väsyny ettei oo omaakaa blogia jaksanu päivittää. Minne Frans menee hoitoon ku meet töihin? Vai joko oot alottanu ne työt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siihen jokunen langanpätkä kannattaa olla ja ehkä kangastakin :D
   Huomenna on eka päivä töitä ja Frans sai tästä läheltä perhepäivähoitopaikan, missä on jo tänään käyny muutaman tunnin tutustumassa. Tykkäs kovasti kun oli muitakin lapsia ja vähän eri naamoja mitä täällä kotona :D!

   Poista
 4. Niin onhan se pojallekin välillä vaihtelua ja sullekki tietenki! :) Hei pitääkö mun jotenki vaan kopioida tuo jutska?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kopio se kuva ja ne tekstit kannattaa kirjottaa ite ettei tuu tommonen seko niinku mulla :)

   Poista