Sivut

torstai 5. huhtikuuta 2012

Pääsiäiseksi vaatetta

Muutamat keskeneräiset projektit sain tänään rutkuteltua valmiiksi :) Frans kun nukku kivasti 3,5h päikkärit niin sillon oli äitillä aikaa rauhassa ommella!! Poika tekee nimittäin TAAS hampaita ja hereilläoloajat kuluu aika lailla kiukutellessa :( Tulee nyt yläpuolelle molempiin kulmiin yhtäaikaa, ja kuulema nuo kulmahampaat on kipeet!

Noo, asiaan! Housuja parit kappaleet. Marimekon pallotrikoosta perushousut, joihin ompelin sitten vielä taskut. Tosin vähän häirihtee ittee tuo huono kädenjälki taskujen ompelussa. Ja myös se ettei lahkeensuissa ja vyötäröllä ole samanvärinen resori, kun se ei riittänykään. Mutta kyllä nämä koti/hoito-housuina menee :)


Toiset housut tuli mustasta velourista ja pyllykappale ja taskut tein kivasta metsäneläin velourista, jota sain Lauralta pikku palan(riittää vielä ehkä pipoon sitä kangasta)! Näissä housuissa tuli mittasuhteet sitten vähän hassuiksi, kun muokkasin ite vähän ob:n kaavaa. Yläosa on ehkä hiukan liian korkee ja resori liian löysä. Mutta ne on nyt näin, resorin ehkäpä kiristän joskus kun jaksan.Ja marimekon pallotrikoota riitti vielä huppariinkin! Vuoritin hupparin kokonaan keltasella trikoolla. Ihan mielenkiintosta hommaa tuo vuorittaminen :D välillä ei oikein menny jakeluun nuo ohjeet, joten keksin sitten omat! Vielä on tämä sen verran kesken, että vetoketju uupuu, sen lisäilen varmaan pyhien jälkeen.Nyt alkais pääsiäisen vietto :) Huomenna tulee varmaan pikkuveli YSTÄVÄNSÄ (jolla on hammaslääkäri Kuopiossa pääsiäisenä) kanssa käymään.
    Ja jospa ne hampaat saatais sinne suuhun pian ja Frans olis taas oma ihana itsensä. Vielä hauska kuva pikku-apulaisesta, jonka apu ei aina olis niin tarpeellista!

4 kommenttia:

 1. Ootpa saanu paljon aikaan!Ja hienoja:)Mikäs se ystävä on olevinaan:Dt.Laura

  VastaaPoista
 2. Tiiä mikä ystävä lie, jospa se selviäis tässä parin päivän aikana :D

  VastaaPoista
 3. Kivat rutkutteluthetket sinulla, keksitkö uuen sanan? :D
  söpö Frans <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo rutkuttelu on Lauran keksimä sana :D mutta hyvin passaa tohon mun ompelukoneen ääneen !

   Poista