Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

sairasta

Muutama päivä menny oksentaessa minulla ja Fransilla, Larille ei onneksi ole tautia tullut ja toivottavasti ei tulekaan. Frans raukka ihan kipeenä, nyt jo kolmatta päivää oksentaa.. Itellä meni sentää ohi vuorokaudessa, jospa se poikakin huomiseen mennessä parantuis!

Laura, Martta ja Ronja käväs viikonloppuna (tuomassa taudin :D). Sunnuntaina käytiin kattoo Grillimaisteri-tapahtumaa torilla ja näin ihan ilmielävän Arttu Harkin :D
Illaksi mentiin sit Kenolaan grillaamaan ja muuten vaan hengailee! Senpä jälkeen oonki vaan maannu sängyn pohjalla ja voivotellu! Tänään jos saisin aikaseksi jotain ees, vaikka purettua tuon jäätävän pyykkivuoren.. Katotaan...Ja mulle Lari kehitteli tuommosta pientä purtavaa ihan luonnon antimista!(arvatkaa olinko paniikissa kuvan ottamisen ajan, ku pelotti että tuo lentää yhtäkkiä mun suuhun)Ommeltua ei oo tullu mitään, koska kone jökittää ja jostain syystä motivaatio hukassa! Jospa se palautuis, kun alan tekee kummipojalle synttärilahjaa!  

6 kommenttia:

 1. Frans osaa jo tuon poseraamisen taidon, söpö! :)
  Hyi hiisi tuo ötökkä ällöttää jo kuvasta!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siitä taitaa tulla joku malli :DD tai eilen kyllä päätettiin et plastiikkakirurgi ku se kovasti ois halunnu matin nenän muokata uuteen uskoon :D Joo oli se aika ällöttävä

   Poista
 2. Joko tauti helpottaa? On kyllä ollut inhottavan sitkeä tauti siellä :(. Toivotaan että uni maistuis jo koko porukalle ja örkit ois örkitty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpotti jo, minulla meni ohi vuorokaudessa ja Larille ei tullu ollenkaan, Fransilla kesti 5 päivää!!! mutta viimeks on oksentanu siis pe vasten yöllä, ja lauantain ja sunnuntain on jo ollu ihan normaali :) tänää meni hoitoonki!

   Poista