Sivut

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

se oli juhannus

mikä vietettiin pielavedellä kummipojan synttäreillä. Päästiin savusaunaan ja grillattiin, kokkokin palo vielä illan päälle!

Kummipojalle tein lahjaksi JNY:n trikoosta paidan, josta tuli kyllä aika hullun liian pitkä :D taas näitä minun mitotusongelmia!! No onpahan kasvunvaraa :D ja voi tuota onneks pitää tuolleen housujen sisässä! Eikä tuo nyt kova homma ois lyhentääkään.. Kantit keltasesta resorista, niin on vähän väriäkin! Muuten olen kyllä tyytyväinen, mutta kyllä tuo ihmeellinen pituus häiritsee, vaikka myös vähän naurattaa..
Lauantaina nähtiin pieni jännitysnäytelmä, kun naapuritalo paloi!! Kyllä siinä vähän säikähti, kun oltii Larin kanssa parvekkeella ja yhtäkkiä kuulu huuto et täällä palaa! Meni hetki enne ku tajus, että siellä tosiaan on tulipalo! Pahaan kuntoon meni koko rivari, kun tuli levis niin nopeesti, muutamassa minuutissa oli katto liekeissä. Mutta onneks ei käyny kenellekään ihmiselle mitään ja palokunta tuli kyllä tosi nopeesti!! Mutta olihan se aika jännää, kun ei ennen oo tuommonen tilanne tullu kohdalle.. Mielenkiintosta oli seurata sitä palokunnan työskentelyä, vaikka toivonki että jäi viimeseksi kerraksi.

Nyt muutama vapaa, sit vähän töitä ja sitten reissuun!!!

4 kommenttia:

 1. Hei vähän mä nauroin tolle paidalle :D silleen luin tota tekstiä ja kattoin ekaa kuvaa että eihän tuo paha ja sit rullasin alas ni WHAT :D hyvä yökköri pojalle :D joo nähhäänkö lopella? H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD joo on se aika hauska! mitähän mun päässä on taas liikkunu? ei tietoo.. juu nähään vaan :)

   Poista
 2. Huumori kyllä tuo paita:DTuo on kyllä aivan mahtava paikka juhannuksen viettoon...
  -Laura

  VastaaPoista