Sivut

lauantai 7. heinäkuuta 2012

tarpeeseen

Fransilla alkaa olla kaikki housut vähän kaprimallisia, niin pitkään oon jo aikonu, että pitää tehä sille isompia housuja, kun ostaa en aio, jos kerta iteki voi tehä ja on kankaitakin. Mutta yritäpä saada aikaseksi!!

Yhet housut sain kuitenkin ensihätään tehtyä. Turkoosista interlockista ottobren pyllyhousu-kaavalla, tosin hieman muokkailin. Pyllyyn aplikoin apilan apilakankaasta, että on ees jotain muuta ku ihan perushousut. Ihan kivat näistä sitten tuli!Ja nyt vihdoin saatiin ostettua pojalle ne kengät! Hoidossaki jo sanoivat, että vois olla hyvä hommata ne :D Mutta laiska kun olen.. Ja ei oikein löytyny helposti, kun noin pienille on vaan sandaaleja ja minä halusin kuitenkin semmoset mitä voi käyttää aina. Ja turkasen kalliita nuo lasten kengät! Nämä oli sittarissa halvimmat tämmöset peruskengät ja makso 30€!! Itelleki saan halvemmalla! Mutta lapsilta on hyvä rahastaa :D Tietysti ois voinu kirpparilta löytyä, mutta tuntuu että millä ajalla minä sinnekin joudan.


No nyt on pojalla kuitenkin ees yhet sopivat housut ja kengät, jospa näillä mentäis ens vuosi?! :D toiveajattelua..

Poseerausta :D

1v synttäreitä täällä kovasti suunnitellaan! 10. päivähän se on oikee, mutta taidetaan pitää vasta seuraavana viikonloppuna. Etukäteislahjana ostin pojalle pallon, kun aina tykänny kylässä leikkiä palloilla. Eipä tuo oma sitten niin hirveesti kiinnosta :D Pitää vielä miettiä, että minkä muun lelun sille hankkis, kun alkaa raukalla nuo vauvalelut vähän kyllästyttää! Jos ostais pakettillisen paristoja, kun niistä tuntuu tykkäävän. Tai annan kaikki tyhjät shampoopullot! Eipä nuo sen lempilelut kovin kummosia aikuisen silmissä ole. Että ei ne lapset näköjään tarvii mitään kovin hienoja vempaimia!

8 kommenttia:

 1. Hei mä löysin hyvän kuvauspaikan!!! Täytyy vain selvittää että voiko sinne mennä silloin ja onko siellä miljoona yleisö.. mut katotaan sitte ku tuutte tänne, oliko se nyt elokuun eka vkl? H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo sillon 3-5 päivä, mut lari on siis la-su siellä karhuja kattoo niin siis joko pe iltana tai su kun ne tulee sieltä!

   Poista
 2. Elielillä samanlainen virnistys ku Fransilla viimesessä kuvassa!:D Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaan sukuunhan nuo kuuluu :D Frans aika sillon ku kameran ottaa niin alkaa tuollee poseeraa :D

   Poista
  2. Niinhän ne kuuluu.:) Eliel monesti alkaa pelleilee tuolleen (yleensä ruokapöydässä) ja ihan mielissään ku muut nauraa.:D

   Poista
  3. niimpä :D tuo on kans, että tietää millä saa huomioo, ja jos kukaan ei sen irvistelyä/tekonaurua huomioi niin aina voi käyä kukkapurkilla :D sillon ainakin hänet huomataan!

   Poista
 3. Mulla tuli heti tuosta viimesestä kuvasta ihan Lari mielee ku taitaa siitäki olla jossaki just tuommonen virnistys kuva! :D

  VastaaPoista