Sivut

perjantai 5. lokakuuta 2012

5.10

Eilen käytiin kattomassa vajaan viikon ikästä poikavauvvaa, jolle tein lahjaksi tilkkupeiton ja bodyn. Peiton teon alotin jo joskus kesällä ja aika pikkuhiljaa valmistu. Ei nimittäin ollu mitenkään helppoa ja nopeaa tehä tuota, vaati melko paljon verta,hikeä ja muutaman kyyneleenki. Ja lopputuloskin on vähän tuommonen räpöstys.. Kehtasin kuitenkin lahjaksi antaa, vaikka vähän epäilyttikin.


Body on ihan perussettiä, kaava 1/12 ob:stä, tosin levensin hiukan ku minusta se oli niin kapee malli. Kuva vääristää vähän väriä, kun luonnossa on tummemman turkoosi (aijaijai Lari)Fransille piti sitten vielä eilen äkkiä ommella uus paita, että voi lähtee kylään ;) Helikopterikankaan huusin kangashamstereista. Tosin pala ei riittäny ku etu- ja takakappaleeksi, mutta hihat tuli sit mustasta ja vaihtelun virkistämiseksi tein tähänki kauluksen. Oon nykyään niin rakastunu noihin kauluksiin!! helppo tehä, eikä tarvii menettää hermojaan minkään resorien tai kanttausten kanssa. Näitä lisää..joskus.. Ja sitä minä en vieläkään ymmärrä, että mikä ihmeen päähänpinttymä mulla on tehä tuommosia kilometrin pitusia helmoja!!! Alkaa pikkuhiljaa ärsyttää nää mekot, tartteis sen tyttövauvan nii ei haittais.. Eipä tuo onneks housujen kanssa oo liaan pitkä.


Sitten vähän sovituskuvayrityksiä (bloggerilla on taas joku henkilökohtainen ongelma, kun ei suostu kääntää kuvia)Nyt pitäis itelle ommella se paita, kun sain kaavapaperia hankittua vihdoin. Saapa nähä tuleeko siihen kaulusta ;) Ja oikeestaan ois kyllä tärkeempääki tekemistä ku oottais nuo muuttolaatikot täyttäjäänsä.. huoh..

1 kommentti: