Sivut

perjantai 22. helmikuuta 2013

ahh :)

Joku on varmaan halunnu laittaa mulle ylläripostia ;o, tai ainaki niin yritin väittää Larille kun eilisestä postipaketista löyty Royal-tuotteen Linnunrataa ja apinapuuta!! Ja tänään sain Käpysen ihanat mustikat!! Violetti on jerseytä ja vihree velouria.


Nyt vaan tuli ongelma kun en keksi mitä näistä tekis!! Tai keksin paljonki, mutta ois kiva tehä jotain vähän erilaisempaa, eikä aina vaan tylsiä paitoja! Että ideoita? Ja kummasta teen Fransille kesätakin, apinapuusta vai tuosta mustikkavelourista?

Viime päivinä ollaan Fransin kanssa saatu harjotella professorin perheenä elämistä, kun tuolla tulevalla professorilla on ollu semmosia kivoja 10 tunnin työpäiviä :/ vielä ei oo ehitty oppia, mutta eiköhän me tässä parin seuraavan viikon aika totuta..

Minulla ois vielä 2viikkoa(=7työvuoroo) ja jään äippälomalle. Ehkä sitten ehtii enemmän laittaa vauvvaa varten valmiiksi kaikkea, kun nyt ei vaan jaksa. Tai oikeestaan ei vielä ees tajua, että kohtahan se syntyy.. Fransin aion pitää hoidossa muutamana päivänä viikossa aina sinne huhtikuun loppuun, on sitten pari päivää semmosta että saa rauhassa tehä asioita ja vähän levätä iteki. Ja ei tarvii Fransinkaan jäädä sit hoidosta pois ihan yhtäkkiä, se kun tykkää siellä olla! Joinakin päivinä ei oo oikein halunnu lähtee kotiinkaan, ku pitäis vielä jäädä leikkimään.

Oma olo on, etenkin työpäivien jälkeen, ku katujyrän alle jääneellä.. Selkä on ihan hajalla, eikä jalatkaan meinaa aina jaksaa kantaa :D huono sänky takaa huonot yöunet, kun nukkumisasentojakin on tasan kaksi! Ja rasittavinta on se, että olo vaan päivä päivältä pahenee aina synnytykseen asti, sit vissiin pitäis vähän alkaa helpottaa, ainakin toivottavasti ;P mutta hammasta purren!

Ja onhan se kuitenkin ihanaa, ku saa tehä ja ostella pikkusia vaatteita ja illat miettiä Larin kanssa nimeä beibille! Kohta pitäis ostaa kaikki muutkin tarvikkeet, vaikka aika vähällä päästään, kun Fransin jäliltä on melkein kaikki tallessa.

Jatkanpa juttua joskus toiste, nyt lähen hakemaan sen pojan kotia!!

8 kommenttia:

 1. Paha mennä sanomaan kun kumpikin sopis takkiin.Ehkä kumminkin kallistun tuon mustikan puoleen...-Laura-

  VastaaPoista
 2. Tiiättekö kumpi se on? Meillä on jo nimi ja jos sattuu olee se toinen ni silleki on;-) saattaahan tuo muuttua ku tässä vielä aikaa on.. kiva kuulla että vaan pahenee, ei mulla kyllä vielä sen suurempia ongelmia ole mutta koulussa kivasti päivät pitenee mitä pidemmälle mä meen.. kiva! Ja tee kaks takkia, apinasta ja sit tosta vihreestä mustikasta!! H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiedetäänhän me :) On meillä muutama vaihtoehto nimeksi, ja oikeestaan etunimi on (ehkä) päätetty, mutta niitä toisia pitää vielä miettiä! Ei se ehkä kuitenkaan kahta takkia tarvii :D vaikka ihan hyvä idea sinänsä

   Poista
 3. Kumpikin yhtä kivoja kankaita mut mustikka saattais olla siinämielessä parempi ettei lika näykyis niin helposti. Mut toisaalta apina on aika pirtee kyllä. Mut on taas aika herkkuja kankaita kyllä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. alan ehkä iteki kallistua tuohon mustikkaan :) laittaa sit vaikka jotain värikästä vuoreksi! Kysyinki äske Larilta, että käykö se välillä kurkkimassa tuonne kangaskaappiin ku siellä näyttää niin ihanalta :D (ei kuulema käy)

   Poista
 4. Nii mut teet kato sille tulevalle toisen, kyllähän seki tarvii kesätakin ;-)

  VastaaPoista
 5. Tee kääntötakki :):D tsemppiä loppu kärvistykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois vaan tulla melko kuuma kesätakiksi :D

   Poista