Sivut

maanantai 11. maaliskuuta 2013

en keksi otsikkoa

Olipas kiva viikonloppu! Larin sisko saatiin kylään miehineen ja lapsineen(siis yksi kumpaakin sorttia). Käytiin shoppailee matkuksessa ja muisteltiin ihania yläasteaikoja ;p

Fransille löyty h&m kesäkengät ja larille vähän uutta vaatetta kans (itelle kattelen vasta sit ku pääsen tästä pömpöstä eroon). Fransin reaktio oli hauska ku se näki, että isillä on päässä pupa(=lippis). Se laitto käden suun eteen ja siellä takana hiljaa hihitteli :D Ymmärrän kyllä hyvin, kun oli sillä sen verran nuorentava vaikutus..

Eilen iski kuitenkin kauheet vierotusoireet ompelusta ja siihenhän on olemassa vain yksi lääke. Hetken piirtelin ja sittenpä alkoi syntymään Fransille kesäksi lappushortsit. Kaava on pahasti muokattu versio ottobre 1/2011.
Ja koska sunnuntaityöllä ei ole siunausta, oli näitten tekeminen melkosen tuskallista. Ensin tein liian pienen tuosta etulapusta, ja jouduin purkamaan koko yläosan. Oli nimittäin vähän hassun näkönen semmonen just ja just mahan päälle yltävä lärpäke.. Sitten tietysti ompelin kaikki resorit väärinpäin ja väärälle puolelle, olkaimet meni vinksalleen ja pisteenä i:n päälle (tiesin jo aloittaessa, että turhaa on työni) olisin halunnu laittaa oikeet napit, mutta napinlävet ei ollu samaa mieltä kanssani ja päädyimme sulassa sovussa neppariratkaisuun.
Tässä nämä nyt kuitenkin on:


Viime viikolla alotettu vauvvalahja valmistui sitten tänään. Tämäkin odotteli aikansa, kun ensin loppu punanen resori, sitten punanen lanka, eikä ollu tarpeeks leveetä kuminauhaakaan! Kokona 68, kaavat ob 1/12, feikkikietasubody ja pyllyhousut. Setit on kivoja! Pitää ehkä tehä meidänkin vauvalle muutama, kun nyt oon keskittyny vaan yksittäisiin vaatteisiin.   2 kommenttia:

  1. Aivan huiput nuo shortsit! Eiku paranee vaan! :D Ja uuet hienot kengät;)
    Ja oli kyllä mukava vknloppu, kiitos vielä!

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo lappuhaalarisortsit! Niin ihanan kesäiset (:

    VastaaPoista