Sivut

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Onnistuu tai sitten ei

Jotkut tekeleet pitäis ymmärtää jättää tekemättä, kuten tämä paita. Halusin kokeilla yhtä ottobren kaavaa kun vaikutti kivasti erilaiselta. No, oishan se pitäny älytä että minä en ymmärrä tai osaa tuota kaula-aukkoa tehä siististi ja siitä tulikin kauhee reikänen ja ryppynen tuosta alareunasta. Ainut keino vähän pelastaa tätä oli laittaa päälle ompelumerkki (Fransista tietysti tuo auto on tosi hieno,mutta ei mielestäni passaa yhtään väreihin). Nurjalta puolelta en uskalla ees kattoa, kun on sen verran karseeta jälkeä, hävettää melkein.. Kaava siis ob 1/13 Snap button, pienennetty kokoon 92. Kertokaa jos joku on onnistunu tuon tekemään siististi!! 


Fransin kevät/kesätakkiin löyty vihdoin minulle kelpaava kaava (vaatimuksena oli takin näkönen huppari). Tätä puolestaan oli niin kiva ja helppo ommella, kaikki onnistu eikä tarvinu purkaa ku vetoketjua hieman, että sain osumaan kohalleen!


Ja nyt uskalsin vihdoin tehä itellekin housut! Käpysestä tilasin ihanaa keltasta joustofarkkua! (pitäis ehkä hankkia kaikkia muitakin kivoja värejä :)) Kaavat SK 1/2010 legginsit muokattuna. Tällä hetkellä yläosaa koristaa järkyttävä resori, että saa vedettyä mahan päälle, mutta kunhan tästä palaudutaan taas omiin mittoihin niin tarkotus olis muokata vyötärö vähän tavallisemmaksi! Ja vaikkei täydelliset tullukaan, niin ihan hyvä alku ;) 

10 kommenttia:

 1. Ihana mustikka! Mikä kaava on, jos saa udella?

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuo mustikkahuppari, minäkin aloin miettimään että mikä kaava kyseessä :)

  VastaaPoista
 3. Kaava on ob 1/13 Bat boy. Muokkasin hupupua, että se tulee vaan kahdesta kappaleesta ja jätin nuo lepakko-osat pois samoin taskut tein erilaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sattuupa olemaan juuri tuo lehti lainassa. Pitäisköhän aktivoitua kaavanpiirtohommiin :)

   Poista
 4. Hieno hupparitakki ja nuo sun housut! Mä oon saanu jo resorikangasta ostettua, mut vielä pitäis tilata jotain kivaa kangasta :)

  VastaaPoista
 5. Istuvan näköiset nuo sinun housut! Ja tuo mustikkahuppari <3

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia :) Housut kyllä istuu vähän turhankin napakasti ;) mutta onneks tuo joustofarkku antaa vähän periksi!

  VastaaPoista