Sivut

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kokeillaan mitä tästä tulee...

Sisko näytti netistä kuvan millasen hupparin haluis pojalleen, ja koska minä olen helposti innostuvaa sorttia ja uusin villitykseni on opetella piirtämään/kaavottamaan, niin piti sitten heti alkaa kokeilee! Kaavojen piirtämiseen meni VAIN kaks tuntia ;)

Ensimmäisen testiversion tein Fransille sillä ajatuksella, että katotaan nyt miltä tämä sitten valmiina näyttää ja muokataan tarpeen mukaan!
Tietenkään tämmönen heti mulle kaikki tässä nyt -tyyppi ei vain voi odottaa pyhien yli, että kaupat aukee ja sais riittävästi kangasta, joten jouduin käyttämään kahta eriväristä collegea, kun kumpaakaan ei olis ollu tarpeeksi yksistään (onneks sattu kuitenki olemaan näinkin hyvin yhteensopivat sävyt). No, ei tämä nyt ihan katastrofi ollu ;) Pikkusen vielä tuota huppua muokkaamalla tästä vois tulla aaika hieno! Vai mitä?


Ja mallia ei sitten suinkaan lahjottu karkilla ja mehulla ;p

8 kommenttia:

 1. Minusta ainakin todella onnistunut kaavakokeilu! Siitä vain siskon pojallekin (:

  VastaaPoista
 2. N***** N***** N******2. huhtikuuta 2013 klo 10.27

  Ihan sairaan hieno!!

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno! Ja ei todellakaan haittaa vaikka on kahenväristä kangasta. Ehkä parempiki ku yksvärinen :)

  VastaaPoista
 4. Todella hieno kaavoitus ja onnistunut huppari. Kyllä siskonpojan kelpaa! Minulle tuo kaaavoitus on hepreaa ja usein pieneenkin muutokseen kysyn apua ompelusivustoilta. Pitäisi varmaan olla vain rohkeampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muaki aluksi pelotti muuttaa mitää kun ei tienny seurauksia, mutta pikkuhiljaa on oppinu näkemään ne kaavat erilailla ja uskaltaa jo kokeilla vähän rohkeemmin :)

   Poista