Sivut

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

settejä

Tehtiin semmonen diili siskon kanssa, kun hän halusi välttämättä tilata mulle kankaita, että minä sitten ompelen lapsille jotain kivaa kesävaatetta. No, minullehan se sopii! Muutaman päivän pähkäilyn jälkeen alkoi valmistua:


Onnille 74cm haalari ja body. Haalareiden kaava on piirretty me&i:n haalareista. Tosin suurensin koosta 68 kokoon 74, mutta eipä ois tarvinnu kun näissä niska-haara on aika pitkä ja melkein ois Fransilleki sopivat ;) Mutta isojen kanssa aina pärjää!!


Martan vaatetta jouduin miettimään aika kauan, kun oisin halunnu tehä mekon, mutta tuli kauhea ongelma kun mielestäni Martta ei oo yhtään mekkotyttö :) Sillä pitää olla semmosta vaatetta mikä päällä voi tehä tuhoja! Halusin kuitenkin jotain tyttömäistä, joten päädyin tilaamaan Metsolasta Lauran suuresti ihailemaan kukkajoustista (ite en jostain syyystä innostunu tälle kankaalle kuvan perusteella, mutta kyllähän tuo livenä on aika ihanaa). Valmistui sitten lappushortsihaalarit ja t-paita. Ihan ei nuo vihreet värit täsmää paidassa ja haalareissa, niin yhteinäistääkseni aplikoin paitaan muutaman kukan.


Ja ahh<3 puutarhapiilo! Tämä kangas pakotti minut ostamaan itseään, kun näin siitä tehdyn valmiin vaatteen. Ja eipä tuottanu pettymystä, tästä ei voi ku tykätä ;) Vai mitä? Kangas näyttikin sitten ihan Ronjalta, jolle onneksi voi tehä mekkoja :D Ja kun joku keksi värittää tätä kangasta, niin pitihän se minunkin juosta Suomalaiseen hakemaan kangastussit ja kokeilla.
Kaveriksi ompelin turkoosit legginsit, joiden lahkeisiin tuli kiva pikku yksityiskohta.
 

5 kommenttia:

 1. Nämäki kaikki kyllä hienoja ja tykkään etenki tuosta oranssista autokankaasta:)

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän hienoja vaatteita olet ommellut. Aika hyvä diili teille molemmille!!!

  VastaaPoista
 3. Sä oot kyllä tosi taitava! Ei voi ku ihmetellä miten susta on kuoriutunu tollanen ompelia! Hyvällä siis ;) -H

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :) iteki sitä aina välillä ihmettelen, että mikä minun pään pisti näin sekasi ;D

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuusrakkaus mitkä setit!Just haettiin postista ja nyt hypitään riemusta :D Kiitos tuhannesti!Oli kyllä hyvä diili :)-Laura-

  VastaaPoista