Sivut

perjantai 3. toukokuuta 2013

samistelua

Inhoon hevosia, mutta ostin silti tätä kangasta kun näytti niin kivalta :) Ja siks, että tästä voi tehä kummallekin vaatetta.


Vauva sai bodyn koossa 62.


Ja Fransille paita, kokona 92. Mikshän tuo poika aina syö jotain sillon ku minä otan kuvia :D

Alkuviikosta sain postia, kun pitihän se minunkin tilata tuo fixuvekotin nimeltään kantinkääntäjä. Ammattimaisesti kiinnitetty maalarinteipillä ;) Mutta toimiii, ja sehän on tärkeintä! Suosittelen kyllä kaikille kanttausta inhoaville..


ps. huomatkaa kesätukka ja huomenna beibi saa nimen ;)

6 kommenttia:

 1. Ilmotahan nimi sitten! Ja huomasin kyllä tukan, niin ison olonen! Ja sohvalla syö jotain, voi voi ;)
  H

  VastaaPoista
 2. Kiva on kyllä toi kangas. Ja uus tukka kyllä tekee pojasta kieltämättä vanhemman näkösen ;).
  Nii ja mistäs tilasit ton kantinkääntäjän? Minä pitkäpinnanen voisin heti kyllä tilata sen jos ei ole kallis :P yritin kantata tuossa muutama päivä sitten ja eei siitä tullu oikee mitää ku en tainnu älytä sitä oikeeta taktiikkaakaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaysta tilasin :) Kyllä se helpottaa hommaa kovasti! Onko sulla kaksoisneulaa, tai ootko kokeillu? maksoko tuo posteineen 30 että ei paha :)

   Poista
  2. On mulla kaksoisneula, pitäis varmaa sitä kokeilla :)..ei tuo onneks pahan hintanen oo ni vois kyllä harkita tilausta :)

   Poista
  3. Rupesin tarkemmin perehtyy tohon ompelukoneeseen ni ei mulla näköjää ollukkaa siinä sitä kaksoisneulaa..eli en sitten pääsekään sitä kokeilee :P

   Poista
  4. No niitä saa onneks prismasta :)

   Poista