Sivut

lauantai 8. kesäkuuta 2013

kaikenlaista


Oon jo pitkään halunnu kokeilla ommella neuloskankaasta jotain ja joku aika sitten tilasin Fabriinasta leijonaneulosta. Oikeestaan en tykänny kankaasta ollenkaan :D Jotenki se näytti karseelta mun silmään, mutta päätin että jotain kuitenkin teen, kun kerran tilasin. Fransille huppari siis.. Ensin oli tarkotus laittaa vaan kaulus, mutta Lari sai mieleni muuttumaan ja teinkin hupun :) Jälleen kerran mieheni oli oikeassa, paljon paremman näkönen tuli. Loppujen lopuksi tästä tuli aika kiva, todella retro ainakin ;) Hihansuihin tein hiukan erilaisen viritelmän, kun en halunnut laittaa resoria ja hihan pituus ei riittänyt taitteeksi, lisäksi halusin kankaan nurjaa puolta näkyviin.

Nyt jaksoin myös kaivella kuvattavaksi kaikki Ingan 68 ja 74 kokoset vaatteet. Osan olen tehnyt jo talvella ja osan tässä lähiaikoina :)

Ensin 68cm:Valkonen velourbody pyöri leikattuna ompelupöydällä ja odotti sitä jotain, mitä ei oikeestaan koskaan tullut. Lopulta tein siihen rusetin ja kaveriksi housut. 


Apinapuu-mekko saattais olla jo nyt sopiva, pitänee joku päivä kokeilla :)


Loput puutarhapiilotkin piti vielä tuhota. Kangasta ei ollut enää kun etukappaleen verran. tuli ehkä minun makuun vähän liikaa viritelmän näkönen, mutta jospa tätä käyttää vois.

Ja jokunen 74cm on jo valmiina:Tästä mekosta tuli kyllä mielestäni superihana, vaikka kaula-aukon kanssa olikin hiukan ongelmia.

7 kommenttia:

 1. En kestä yhtään tuota viimestä mustavalkosta pallomekkoo. Ihana! Oot sinä kyllä melekonen taiteilija!

  VastaaPoista
 2. Oih, vernallekki voisin tahtoo tollasen pallo mekon :D

  VastaaPoista
 3. Onpas hienoja!Varsinki tuo pallomekko ja puutarhapiilo.Ei oo yhtään viritys :) Millä kaavalla teit tuon Hupparin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku peruspaidan kaava en muista mikä ja huppu on siitä 1/13 bat boy viriteltynä sopivaksi :D

   Poista
 4. Samaa mieltä, kaikki on ihania mut viimeinen pallomekko on yli-ihana!

  VastaaPoista