Sivut

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

kädetön

Säilöttiin kurkkuja.. Minä onnessani näytin larille miten tehokkaasti niitä siipaloidaan uudella terävällä raastinlaudalla, olenhan toki lapsena niitä kilotolkulla siivuttanut. "Näin tämä käy!"... Hirvee huutoparku.. Peukalosta lähti palanen, eikä mikään ihan pikkupala.. No nyt on oikeen käden peukalo paketissa, ja on muuten hankala ommella! Olen saanut huomata miten tärkeä tuo yks sormi voi olla, ilman peukaloo ei tee mitään!! (onneksi olen myös vapautettu kakkapyllyjen pesusta ;))

Nämä ehdin kuitenkin ommella ennen tätä haaveria, joten tässäpä jotain.


Ingalle mekko Fransin synttäreille. Bambikankaasta ob 3/13:n huppumekkokaavaa hiukan muokaten, letitin mustaa kangasta soirot, jotka ompelin hupun etureunaan ja kädenteille. Ei tullu niin kiva ku kuvittelin, näyttää joltai keskiajan ritarin haarniskalta. Koko 68.Kestovaippakaupasta saapui muutamia raitoja ja välähti tehä rimpsubody. Muokkasin ob 1/12 Bert-bodyn kaavaa sopivaksi ja tämmönen tuli. Tästä tykkään! (Tosin tuo horhelö tuli liian alas, kun haarassa pitää nepit laittaa sukkahousujen/legginsien päälle, mutta eipä sitä kaikkea muista ajatella kun välähtää).


Ja vieläpä yhen kummitytön lahja lähtee hiukan myöhässä matkaan, pöössi-pipo. Tämän teko oli melkosta takkuamista, kun mikään ei halunnu onnistua. Onneksi kärsivällisyyteni riitti ja pipo pääsee matkaan, toivottavasti on mieluinen!
   

1 kommentti:

  1. Iiihania! Eikä mikää haarniska, ihana mekko. Ja en hirveenä tykkää pöösseistä mut tuo pipo on ihana! :) maanantaina ehkä nähdään :)

    VastaaPoista