Sivut

perjantai 30. elokuuta 2013

pitsiä


Isomummun vanha pitsiverho sai uuden elämän Ingan mekossa. Viikon päästä olis neitin kummien häät, eikä yhtään häihin sopivaa mekkoa löytynyt kaapista, joten sellainen oli siis tehtävä. Eurokankaasta hain vaaleanpunaista satiinia "vuoreksi". Voisin vaikka väittää että aika prinsessaa :)
Äiti halusi, että teen heidän naapurin pikkutytöllekin pitsimekon ja sopivasti tätä verhoa riitti toiseenkin. Tähän laitoin vuoreen valkoista trikoota.


Ja vihdoin Inga sai sopivat housut!! Ei ole liian leveä tai korkea vyötärö, eikä liian pitkät lahkeet, vaan ihan just hyvät. Itkun kanssa oon yrittäny tehä housuja, mutta kaikki on epäonnistunut. Väärän kokosia.. Nyt päätin etten tee enää millään muulla kaavalla ku tällä (ob 1/12). Sitten voin vaihtaa jos Inga 15v sanoo: "Ei Äiti enää näitä frilloja" ;).
(Tyttö joutu evakkoon olohuoneen lattialle, ettei saumurin hyrskytys häiritse pienen unta).

Ja mulle on tullu kriisi.. Minun vauvva on kahen viikon päästä jo VIISI kuukautta, en kestä.. Tarvisin yhen semmosen vauvan, joka pysyy aina alle 4kk.

7 kommenttia:

 1. tosi nätti mekko. kiva on tuo pitsi kyllä.

  VastaaPoista
 2. Hienot mekot!Ja mummun pitsiverhot♥Teitkö sen rullapäärmeen frillojen reunaan?

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kauniita! Meidän vauva myös pian 5 kk. Mihin tämä aika menee??

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille :) Ja Laura, en tehny mitään, että saa nähä rullautuuko pahasti.

  VastaaPoista
 5. Upeat mekot! Täytyy metsästää pitsiverhoja jostain :) mulla on melkein samanikäinen tyttö, jäin seuraamaan sun ompeluksia, saan varmasti lisää ideoita sulta ;)

  VastaaPoista