Sivut

perjantai 16. elokuuta 2013

syssymmällä


Onhan siitä jo aikaa, kun tämän hupparin kaavat piirsin ja testailin Fransille. Nyt sain sitten tehtyä Veikalle oman :) Kaava siis oma muokkaus ja kokona about 98. Tästä tuli nyt omaankin silmään tarpeeksi hyvä, edellisessä versiossa en ollut huppuun ihan tyytyväinen, mutta tässä se on niin hyvä kun minun taidoilla voi tullakaan.
Frans oli mielissään ku sai sovittaa Veikan hupparia :)


Larillekin on tullut muutama kouluvaate tehtyä (hän ei käy koulua vaan opiskelee). Ideat on tullu vastaan Facebookin ompeluryhmässä ja niitä vähän jalostamalla saatiin kumpaakin miellyttävät vaatteet.


Halusin hupparin, missä vetoketjun saa vedettyä ylös asti kiinni (ainakin teoriassa pitäis onnistua). Tiedän, eihän siinä mitään järkeä ole, kun ei kukaan sitä sinne ylös asti laita, paitsi jos haluaa leikkiä mörköä ja pelotella Fransia. Mutta ei se käytännöllisyys vaan se ajatus :). Hupusta tuli vahingossa hiippamainen ja hyvä niin!! Ja kerrankin minun esittämä hupun vuorikangas meni heittämällä läpi, tosin vähän nyrpisteli kun ensin ehdotin pinkki-valko raitasta ;). Mutta edistystä...


Ja reikiä paitaan! (Eikä oo kauaa niistä ajoista ku Lari ei suostunu ostaa valmiiksi kulutettuja farkkuja) mutta nyt ihan itse mattoveitsellä veteli viiltoja..

13 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän hieno huppu tuossa huparissa. Oikein onnistunut kaavmuokkaus! Ilahduttaa myös nähdä nuorella miehellä itse tehtyä päällä, huppari on tosi hieno ja sinisen paidan sävy sopii kantajalleen tosi hyvin.

  VastaaPoista
 2. Aivan huippuja vaatteita. Ja vetäsee vetoketjun ylös asti jos alkaa naama nyppii -toimii näinkin ;) H

  VastaaPoista
 3. Jos Larilla alkaa luento tympimään ni vetäsee vaa hupun kiinni ;D
  Kaikki kyllä hienoja! Jospa sitä kerkeis itekki nyt syksyllä harjottelee lisää tuota ompelemista ku kesällä jääny nii vähälle.

  VastaaPoista
 4. Sä oot kyllä taitava! Ja te ootte kyllä ihania kaikkine yhteisprojekteinenne :D

  VastaaPoista
 5. Ältsin hienoja! Voisitko ommella Selmalle semmosen tyllihameen jos hankin sulle ohjeen? Jos sulla on syksyllä tekemisen puutetta, niin mulla olis sulle muutakin ommeltavaa...Maksan tietysti palkkaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saatanha minä ommella :) ei mulla tekemisen puutetta oo, mutta aikaa kyllä löytyy ;D

   Poista
 6. Tyylikkäitä vaatteita olet tehnyt! Hienoja yksityiskohtia! :)

  VastaaPoista
 7. eikä. tosi upeita molemmat hupparit. kiva idea laittaa trikoopala tuonne hupun päähän. onko pienemmän huppari kokonaan vuoritettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kokonaan vuoritettu, huppu vain!

   Poista
 8. Kyllä oot taitava ompelija Anna-Sofia!

  VastaaPoista