Sivut

tiistai 3. syyskuuta 2013

kiukkupyllyni

On olemassa kangas, jota on pakko saada. Mutta valitettavasti sitä riittää vain nopeille.. Minä olin nopea! Yhden päivän päivystin Käpysen verkkokaupassa ja viiden minuutin välein painoin päivitä.. päivitä.. päivitä... Ja hyvä etten pyörtynyt, kun monen tunnin jälkeen, painaessani päivitä, kiukkupyllyt oli kaupassa!! Voin kertoa, että sillä hetkellä adrenaliinin määrä elimistössäni oli huikea. Loppupäivä menikin ihan sumussa.

Nyt olen saanut ne jo ommeltua. Tilattiin tätä yhessä Lauran kanssa, joten tein taasen kaikille viidelle lapselle jotain ;).


Ronjalle mekko, minkä helmaan JNY:n tähdestä hörsylä, takakappaleella pitsivetoketju. Kaava muokattu jostain peruspaidasta, koko 110.


Martta saa jumpsuitin hiippahupulla. Tähänkin yhdistin ruskeaa tähteä (en valitettavasti muista blogia, josta tämän idean bongasin).


Onnille ja Ingalle samistelusetit: body ja kiukkuPYLLYhousut :) Huvittavaa, että teen samankokoisia vaatteita 8kk ja 5kk ikäisille!! (Tosin vielähän nämä on Ingalle vähän reilut).

Ja ehkä pahimman kiukkupyllyn setti jäi vielä sen verran kesken, että palataan siihen joskus paremmalla aikaa.

7 kommenttia:

 1. Siis onko tuon kanjaan nimi oikessti kiukkupylly? Hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On :D se nimihän siinä on ehkä parasta, tosin mä odotan jos joku suunnittelis vielä kakkapyllykankaan, se ois Ingalle hyvä :)

   Poista
 2. Hei sä oot tehny jumpsuitin. Paljo maksais jos tekisit selinelle? Ku ostin yhen 56. Ei paljoo mahtunu :D

  VastaaPoista
 3. Ihania!!!!Vähänkö ollaan kaikki mielissään :) Ronja haluaa käyttää sitä vetoketjua etupuolella ja ihan hyvä on niinkin.Kiitos taas tuhannesti! Kakkapyllyä vois tosiaan meillekkin seuraavaksi tulla :D

  VastaaPoista
 4. wau. ruskea tähti sopii kyllä tähän tosi hyvin.

  VastaaPoista