Sivut

torstai 10. lokakuuta 2013

kun saumuri huoltoon läks

Aika pitkään se toimikin, mutta nyt tuli seinä vastaan. Toivotaan, että huolto riittäisi.
Pahintahan tässä on, kun ehti jo tottua siihen nopeaan saumurointiin ja nyt tuo ompelukoneella rutkuttelu ei houkuta yhtään.


Fransin tämänhetkinen juttu on ausu eli ottoauto eli oktonautti. Siispä aplikoimaan! Mukavaa, kun nyt Fransia jo kiinnostaa mitä on tulossa, tätäkin se kävi vähän väliä ihailemassa "Ei oo maissi (=valmis) vielä". Kankaitakin se välillä hipelöi (etenkin autokuoseja) ja olis jo niitä pukemassa päälleen.
Kestovaippakaupan multiraita päätyi pohjakankaaksi. Kerkesin leikata paidan ennen kun tajusin, että ois pitäny tehä raglanhihainen niin olis saanut raidat kohdistettua, mutta meneehän tämä näinkin.
Kuva kuvalta aplikointi onnistuu aina vaan paremmin, vähän ryttyyn veti tämäkin, mutta ommel luisti.

Kaava On the road ob 1/13
koko 92Fransille tuli synttärikutsu, joten äiti sai alkaa tekemään lahjaa. Kutsusta päättelin tämänkin pojan olevan innostunut angry birdseistä, erityisesti possusta, joten tähän huppariin löysi tiensä kuningaspossu! Muutaman sentin ylempänä saisi olla tuo kuva, mutta näillä mennään. 

Kaava joku perusraglan, huppu piirretty ite.
Koko n. 98
 

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. just Lauran kanssa suunniteltiin, että voin tehä Selmalle jonku uuden lempipaidan. Esim jollain kikertävän kukertavalla spiderman aplikaatiolla ;) sillähän on kohta synttärit

      Poista
  2. Hienoja paitoja. Ja pähee tuo huppari :)

    VastaaPoista