Sivut

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

sekametelisoppa Ála mustat langat

Minusta on tullut laiska, en nimittäin jaksa vaihtaa saumuriin lankoja. Joten olen tässä hurruutellut vain semmosia, mille ne mustat langat kelpaa..


Sienitalo-joustofrotee houkutteli minua nimenä ja no ihan vähän tuo kuosikin, mutta sitten kun kankaan näin, ei napannu yhtään. Liian kikertävä.. Päätin kuitenkin että jotain teen, niin ei jää lojumaan kaappiin. Franskaan ei innostunut tästä kankaasta ja väitti ettei hän tarvii hupparia, mutta kun lupasin tehä isot taskut, joihin mahtuu monta autoa, alkoi kuosikin kelvata. Testasin samalla ob 4/13 kaavan Beagle Boy ihan ilman muokkauksia, mutta en tykkää.. Muuten jees, mutta minusta kaula-aukko sais olla pienempi ja vartalo-osa kapeampi. Tosin sekin vaikuttaa, että tein 98cm ja Franhan käyttää vasta 92, että ehkä sen kuuluukin olla vielä vähän reilu.. Taidan laittaa yhen nepparin tuohon hupun etuosaan, niin vois pelastaa vähän.


Kummitytölle joustofarkusta legginsit, joista piti ensin tulla ihan tavalliset.. Kävi kuitenkin niin, että tuli aluksi ihan liian kapeat, ois voinu isällä ja tytöllä jonku kerran mennä hermot niitä pukiessa.. Siispä leikkasin sivusaumat auki ja ompelin rypytetyt kaitaleet tilalle, saatin vähän tilaa lisää. (Idea ja ohje aikuisten ryppylegginseihin löytyy Kotikolosta)


Lopusta joustofarkusta samaiselle tytölle vielä hame. Ilman sen suurempia kikkailuja. Valetaskuilla, kun kangas loppu just kesken.(Hippie-paidan olen ommellut jo kesällä, mutta nyt näette kuvaa siitäkin ;)).

Olen myös tuhonnut tilkkulaatikkoa ja rumiksi muuttuneiden kankaiden pinoa (liian kauan kaapissa lojuneet kankaat tahtovat muuttua rumiksi). Boxereita siskon pojille (jotka eivät suostuneet sovituskuviin) ja kalsareita Fransille. Pöydällä odottais vielä valkosia lankoja iso kasa 110/116 senttisiä pikkuhousuja, että saapa nähä mitä minun kummitytöt joululahjapaketistaan löytääkään ;).  

Nyt jatkamme kakun leipomista, että on valmiina, kun työn raskaan raataja tulee kotiin ;) Lahja annettiin heti aamulla, kun minä ostin sen monta viikkoo etukäteen enkä yleensä malta pitää salassa. Kerranki onnistuin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti