Sivut

tiistai 10. joulukuuta 2013

Jouluvaatetta


Käpysen Peura ja Soc'n'roll ovat NIIIIIIN ihania, että itku meinasi päästä ku ensin olin jäämässä ilman. Onneksi en jäänyt :). Näistäpä siis lapsille jouluvaatteet.


Ingalle mekko/tunika peurasta. Halusin, että kuosi tulee hyvin esille, mutta jotain pientä jujua tarvitaan aina. Siispä pisarahalkio, johon löysin kivan idean täältä. Antakaa anteeksi, sillä tämä on ensimmäinen yritelmäni pisarahalkiosta ja hiukan on sen näkönenkin ;).


Ja yks päivä mietin, että miks Ingalla ei oo yhtään tavallista hupparia. No, siksi etten tykkää käyttää niitä vauvoilla. Nyt aloin tykätä. Tein niin istuvan ja hiukan pidemmän mallisen, että pysyy päällä eikä rullaudu sinne kainaloihin. Tiesin jo aloittaessani, että tästä tulee ihana :). Saako joskus olla niin tyytyväinen, että hykertelee lähes koko ajan?


Frans puolestaan sai paidan ja huppuliivin. Paitaan virittelin vähän erilaisempaa helmaa, muttei se nyt ihan toimikaan niinku pitäisi. Kiva silti, vaikka kalsareitten kanssa näyttääkin yöpaidalta ;).

5 kommenttia:

 1. Ihania! Mulla on tuo sama huppariongelma ollut,mutta tuolleenhan se pitääkin tehä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ei ainakaan rullaudu :) Ja huppukin on sen verran pieni, että sitä voi käyttää 'pipona' niin ei oo niskassa sitä möykkyä haalarin kanssa.

   Poista
 2. Ihania lapsia ja vaatteita! H

  VastaaPoista
 3. Tuo vauva tuossa tuolissaan on ihan huippu!! :) Ja hieno huppari. Mullakin suunnitteilla tehdä huppari vauvelille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hän on :) Tykkää kielestään, kuten kuvista näkyy :D

   Poista