Sivut

perjantai 10. tammikuuta 2014

kohti 80

Inga alkaa lähestyä kokoa 80. Ja minä päätin aikoinaan, etten tee etukäteen valmiiksi vaatteita (koska ehtisin kyllästyä ennen käyttöönottoa). No, nyt on ehkä sopiva aika alottaa, vielä kun nuo 74 ehkä kuukauden ovat sopivia.

Kangasvarastoni hupenee hirveää vauhtia ja ongelmia tulee, kun yrittää keksiä yhteensopivia kankaita... Kevät on opiskelijoilla vähän tiukkaa rahallisesti, niin ei voi tilailla ylenmäärin lisää ;). Ja jostain syystä viimeaikoina kangaskauppojen valikoimasta ei ole löytynyt minulle mieleisiä kankaita. Tällä hetkellä tykkään eniten aika simppeleistä kuoseista.


Sain kuitenkin hurruuteltua kasan perusvaatetta. Bodeja, legginsejä ja muutamat miikkarit.


Metsolan pupujoustis ei oikein iskeny, mutta tilasin silti. (Syy oli, etten ainakaan voi jäädä ilman :o logiikka??). Koska tilasin, pakko ommella. Näin kankaan ainoastaan miikkareissa ja ihan kivat näistä tuli. Aika retroa, mutta arkivaatteena menee retrokin ;).
Toiset haalarit sienitalosta, kuosiin suhtautuminen vähän samanlaista pupujen kanssa. Ainaki tämä on PEHMEEÄÄ!


Puutarhapiilokin jo melkein oksettaa, liika on liikaa.. Loppupalan tuhosin legginseihin ja bodyyn, johon piristeeksi punavalkoiset hihat.
Yksvärisen tein samalla idealla, kun joskus tämän paidan Fransille. Etukappale on siis kaksinkertaisena ja reikien kohdalle tikkasin tilkut. Nyt reiät on vielä aika pienet, mutta en leikannut isompia, koska ne pesussa ja käytössä suurenee aika paljonkin.        

6 kommenttia:

 1. Mikä on miikkari? :p nuo puutarhapiilo leggarit on aika kivat. Kävis selinen hameen kaa.. no ehkä se ois liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden haalareiden kaava on piirretty Me&I:N haalareista, niin siitä tulee tuo nimi :D

   Poista
  2. No just mistä mä oisin tollasta voinu tietää..ompeljoiden inside juttuja :D

   Poista
 2. Taas uusia ihania pikkuvaatteita! Sä olet tosi taitava.

  VastaaPoista