Sivut

maanantai 24. helmikuuta 2014

Lanit


Miten sitä onkaan näin aikaansaava, kun saa aivan rauhassa ommella! Koneetkaan ei tällä kertaa pahemmin ryppyilleet. Laskeskelin tuossa, että yhteensä 13 juttua valmistui kahdessa päivässä. Tosin lähes kaikki oli valmiiksi leikattu, jotkut jopa alkuun ommeltujakin.

Kesä saattaa tulla tänäkin vuonna, joten hyvissä ajoin pitää alottaa lasten vaatetus. Enimmäkseen tein Ingalle, kun vaivaa vähän ompelujumi ja ideoiden puute Fransin vaatteiden suhteen. Ingalle voi tehä kaikkea maan ja taivaan väliltä.


Fransille tein hupparin ja paidan. Ottobressä oli kivan näkönen kaava hupparista, joten saksin loput verkot siihen, piristeeksi vähän vihreää. Ja sainpa onneksi palan tuota englanninlakritsi kangasta. Aivan ihanaa minusta.

Heti aamutuimaan ei meinaa kiinnostaa tuo kuvaaminen. Ingalle singoalla Mekkotehtaan kaavalla.Ja perhoshihabody (vielä aika reilu :D). Kaveriksi haaremihousut trikoosta.


Rypytetty paita lopusta hattarakekkeristä.


Nanun karhut on lojunu leikeltynä pöydällä varmaan kuukauden. Ensin ne odotti oikeanväristä resoria, sitten hupun vuorikangasta (ja nyt odottaa neppareita). Noo, jospa tämäkin vielä käyttöön kerkee. Aika söpis vai mitä?

 


Ja Viimeisenä, mutta ehkä parhaana. Tattadadaaa: Ingalle hupparimekkotakki kesäksi.
Joskus odottaessani Ingaa näin Kikiduun tekemän mekon tästä kankaasta. Ja päätin, että kun minun tyttö kävelee, hänelläkin on mekko Metsolan On The Roadista. Maksoin itseni kipeäksi tuosta pienestä palasta kangasta. Mutta niin vain Inga sai automekkonsa.
Frans kovasti yritti, kun näki kankaan, että hän tarvisi tuosta paidan. Onneksi tyytyi pipoon :).


Lisäksi tein vielä yhden vaunuverhot ja itselle kolmet pikkarit. Kuvia ette saa, vaikka haluaisitte ;).

6 kommenttia:

 1. Minä ihastelinkin noita Nanun nalleja ja hennon vaaleenpunasta, et miten ihana yhdistelmä ja tuo Hattarakekkeripaita ♥ (sinä olit siellä EK reissulla sillä aikaa kun kävin siinä paikallas penkomassa :P ) Ja miten paljon oot kerenny ommella!

  VastaaPoista
 2. Ihania! Tuo ensimmäinen kuva on niin söpis :)

  VastaaPoista
 3. Onko tuommoseen hattarakekkeristä tehtyyn paitaan kaavaa jossain? Ihana ois tommonen rypytys.

  VastaaPoista
 4. http://tehtaamo.blogspot.fi/2014/01/paita-epasymmetrisella-leikkaussaumalla.html tuolta löytyy ohje, miten muokata kaavaa :).

  VastaaPoista
 5. Saisko sustaki sovituskuvaa kun lahjot aina franssin vaan:D pietäänkö joskus sellaset lanit et opetat mua? -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kukaan ei lahjo mua, niin kahjo en sentään ole, että vapaaehtoisesti suostuisin ;). Pidetään vaan!

   Poista