Sivut

tiistai 4. helmikuuta 2014

Pienelle


Lapset pakottaa mut ompelemaan. Vaikka oon sairaana, enkä jaksaisi, mutta pakko ;). Frans ja Inga ei suostu yhtään siihen et makoilisin sohvalla, heti hirvee vinkuminen ja päällä hyppiminen. Mutta kun menen ompelemaan, leikkivät keskenään tai yksinään. Jospa se ompelu parantaisi.


Vauvalahjan pääsin taasen tekemään, kun pieni eräs pieni poika syntyi maailmaan. Etukäteen olin jo vähän suunnitellut, mutta sukupuolen varmistuttua pääsin hommiin! Nanun ihanasta karhut-trikoosta syntyi kietaisubody. Ensimmäinen tekemäni kietaisubody (ob 6/13) ja oi, että tätä oli mukava tehä (liekö kantinkääntäjällä osuutta asiaan?). Ohjeesta poikkesin vain hieman, kun en halunnut vasempaan reunaan neppejä näkyviin, joten ompelin sivusaumaan kangaspalat, joihin nepparit tuli. mielestäni siistimpi näin.
Lisäksi tein vaunuverhon. Molemmat puolet puuvillaa ja välissä ohutta vanulevyä. 


Huh! Tuli ihan itelleki vauvakuume, kun ois kiva tehä taas minivaatteita :). (Kun näytin Fransille kuvaa vauvasta ja kysyin, oisko kivaa jos meillekin tulis tuommonen, niin poika tuumasi: "Inna on vielä tarpeeksi pieni vauva").

2 kommenttia:

  1. Voi miten nätit näistä tuli :)

    VastaaPoista
  2. Tosi suloiset, tuo vaunuverho onkin hyvä idea vauvalahjaksi!

    VastaaPoista