Sivut

torstai 3. huhtikuuta 2014

Päikkäriaikaan

Inga nukkuu nykyään semmosia 3-4 tunnin päiväunia ulkona, joten ompeluaikaa on! Frans viihtyy jo hyvin itsekseen, niin ei tarvii häntäkään koko aikaa viihdyttää.


Ikean hauskaa puuvillaa ei tietenkään mennyt Ingan mekkoon koko metriä, joten loppupalasta halusin jotain Fransille. Voiko pojalle puuvillasta ees tehä muuta kun takin? Tein siis takin.
Fransista on hirmu hienoo, kun löytyy melkein kaikki kuvat mitä keksii :).Mutta, takkikankaalta puuttui kuningas. Miten voi olla mahdollista, että on linna muttei kuningasta. Tätä ei poika voinut ymmärtää, joten pitihän se sitten tehä vielä kuningashuppari.  Nappilista on ihan oma viritelmä, kun en oo noita ohjeita oikein ymmärtänyt, mutta nytpähän onnistuu! Ei tuu ryppyä ;).


Sainpas vielä metsästettyä tätä Metsä-froteeta palan ja siitä syntyi paita. Kangas suorastaan huusi aplikaatiota, mielellään simppeliä sellaista.


Ja Hoops. Mikä ihana kaava. Rakastuin täysin ja hurautin Ingalle muutaman teepparin. Peura-kankaan sain jo vauvalahjaksi, ja jätin sitä palan muhimaan, että saan tälle kesälle yhen lyhythihaisen siitä.Taikametsäkin halusi, että aplikoidaan sinne pupu juoksemaan. Kiva kun taas vaihteeksi onnistui tuo aplikointi. Silmiin silitin strassit.


Kestovaippakaupan farkkujerseystä tuli jo ensimmäiset legginsit. Rypytykset sivusaumaan ja hups.. Ei nää ehkä legginsien vaatimusta täytä. Tuli housut. Kivat silti. Ja vielä siskontytölle jumpsuit Gugguun henkeen. Kaavan piirtelin aika summassa, mutta onnistui heti kerrasta! Tuli ihan itelle vauvakuume tätä tehdessä ;). Koko semmonen reilu 68.

11 kommenttia:

 1. Tosi kivoja vaatteita! Ihana miten hauskoja yksityiskohtia olet keksinyt kaikkiin. Erityisen paljon tykkään tuosta Ikean kankaasta tehdystä takista.

  VastaaPoista
 2. Eikä! miten hienoja taasen! Voisit oikeestaan kaavottaa mulle tollasen gugguu-haalarin koossa 80,(eiks se oo Ingankin koko?) :D Onko sulla tuossa sitä alavaraa ,mikä oli Fransin hupparissa aikoinaan vai onko ommeltu päälle (niinku mää tein) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä varmaan voisinki :). Tuonki sain Ingan päälle vedettyä, tosin niska-haara oli kyllä pari senttiä liian lyhyt. On alavara :). Nyt se peittää sopivasti koko vetoketjun, niin ei kutita vaikkei olis alla vaatteita.

   Poista
 3. Ooo, mitä vaatteita!Tuo takki on tosi hieno ja aplikaatiot onnistuneet huipusti.Sä oot kyllä tosi taitava.

  VastaaPoista
 4. Ai että tuo takki! ♥ Ja haalarit ja leggarit... :D Mahtavia!

  VastaaPoista
 5. Mulla on ollu tollaset leggarit ja ne oli niin parhaat! Mut sit tuli polveen reikä.. :( ja hienoja vaatteita. Frans lahjottiin ilmeisesti ulkokuviin tällä kertaa pillimehulla? :D taskussa käet oikee.. H

  VastaaPoista
 6. Oi ihana haalari, takki ja kaikki!:) Viitsisitkö mulle piirtää korvausta vastaan tuon saman 68cm koon haalarin?pitäisi kesävauvalle saada haalari, mutta kaava puuttuu.Tuo olisi täydellinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin piirtää :), Laitatko mulle s-postia annakreettablog@gmail.com.

   Poista
  2. Voi kun kiva, laitan viestiä.Kiitos! :)

   Poista
 7. Hei, upeita vaatteita! Erityisesti tuo haalari miellyttää silmää. Kyselen samaa kuin edellinenkin, eli olisiko mahdollista saada kaavoja tuosta koossa 80/86? Mikäli onnistuu (korvausta vastaan tietty) niin laita s-postia piipana92@luukku.com

  VastaaPoista