Sivut

maanantai 5. toukokuuta 2014

Hirviö ja pöllö


Käpysen Riivalit-kuosi iski minuun heti kerrasta. Varmasti mielipiteitä jakava kangas. Meille sitä piti kuitenkin saada.


Osui ja uppos Fransiinkin. Hyvä että paketin kerkesin aukaista, kun poika jo 'sovitti' kangasta päälleen. Millään ei malttanut odottaa, että äiti saisi ommeltua 'hirviö ja pöllö' -kankaan.


Ensin aioin tehdä lyhythihaisen paidan nappilistalla, mutta jotenkin tökki.. Tylsää. Aikani pyörittelin ja mallailin ja lopulta leikkasin hupparin, eteen ohut vetoketju. Hupun laelle mustaa.
Etu- ja takakappaleita mallailin kauan, ennen kun löyty hyvä kokonaisuus (ilman että kangasta menisi liikaa hukkaan).


Huomatkaa, että neiti osaa jo itse pukeutua ;).
Kerta Käpyseltä tilasin, niin päätyihän siihen pakettiin vähän muutakin.
Pilkullista joustofarkkua ja vesiväripallotrikoota.


Ensin oli tarkoitus tehdä vesiväripallosta legginsit, mutta vaihtui lennossa mekoksi, kun huomasin miten hyvin passaa yhteen tuon farkun kanssa.


Siispä farkkulegginsit/housut ja mekko.

Housut muokkasin jostain 80 legginsien kaavasta ja hermot meinasi mennä.. Kun olin vaivalla väkertänyt nuo taskunsuut, sovitin Ingalle ja vyötärö oli ihan liian korkea (vaikka olin madaltanut sitä jo aika reilusti). Noo, en halunnut purkaa taskuja, joten laillisesti madalsin vyötäröä haarasta (saahan näin tehdä???). Ehkä siitä syystä housut on takapuolelta hivenen erikoisen malliset. Ihanat tuli silti! (Vielä kun joskus oisivat kunnolla sopivat!)


Tässä taas yks lempparisetti kesäksi :). Ja tuo pallotrikoo on aivan ihanan pehmeää, varmasti miellyttävä päällä! Vielä kun tyttö lähtis kävelemään, niin mekot ois käytännöllisempiä.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kuuluu sinulle kuosista :)!

   Poista
 2. Hieno huppari! Vesiväripallo & pilkkufarkut on niin <3 :)

  VastaaPoista
 3. Mun on tehny mieli tilata tuota farkkua,onko se miten pehmeetä? Taipuisko mekoiksi? Kiva tuo hupparikin. Onneksi en keksinyt,kelle meillä siitä tekisin,niin en antanut itsellen lupaa tilata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin ite , kun luulin tuon olevan kovempaa :). Et varmaan mekoksi taipuis.

   Poista
 4. Kivoja kankaita kaikki! Huppari on tosiaan hieno!

  VastaaPoista
 5. Riivalit-kuosi on minun makuuni. Hyvin olet saanut kuviot huppariin, ihana! Neidin vaatteet on herttaiset, leggarit ja mekko käyvät yhteen todella hyvin.

  VastaaPoista
 6. Ooi tuo mekko..semppu voi lainata sitä siihen asti kunnes kävelee ;)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania! Piti tulla vielä tarkemmin, isolta ruudulta katsomaan. ;) Mä luulin että olit tehnyt Ingalle tuollaisen hiuspannan, jossa on jättirusetti! :D :D

  VastaaPoista
 8. Nuo farkut, niin suloiset. Ei sillä etteikö Riivalit ja Pallotkin minuun uppoaisi. ;)

  VastaaPoista