Sivut

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Jättiläiskäärme ja minivaatetta


Jo jonkin aikaa olen halunnut ommella lapsille jättiläiskäärmeen tilkuista. Nyt sen tein! Käärmeen ympärysmitta on n. 40cm ja pituutta löytyy yli kaksi metriä.Lapsille kelpasi niin hyvin, että tappelu meinaa tulla. Onneksi tällä voi olla köydenvetoakin ;). 
Suun olisin halunnut vähän supumpaan, mutta vielähän tuota voi korjata, jos jaksaa. 

  
Lari kysy multa yks ilta, että kenen vauvalle sä noita vaatteita ompelet. Vastaus taisi yllättää; meidän vauvalle (ja ei, en ole raskaana). Minulla vaan sattuu olemaan kaapissa kankaita, joita haluaisin käyttää vauvalla, joten tein pientä vaatetta. Tiiä vaikka joskus päästäis näitäkin käyttämään ;). Varulta siis vaatetta tytölle ja pojalle (ja eihän sitä tiiä, jos tulis ne salaa toivomani kaksoset). 

7 kommenttia:

 1. Voi kun ihana tuo käärme, tulee ihan oma lapsuus mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva käärme! Ja suloisia nuo pikku vaatteetkin!

  VastaaPoista
 3. Tiiäkkö, mä oon kans aatellu, et pitäskö ommella minivaatteita,ku ne on niiiin söpöjä ja nopeita tehä eikä mee kangasta paljoa. Ja oispahan sit vaikka valmiina vauvaviemisiä.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :). Ja Paula, näitä todella on nopea ommella ja kankaan kulutus on ihan naurettavan pientä :).

  VastaaPoista
 5. Käärmettä minäkin joskus suunnittelin ompelevani, tuo onkin oiva tapa käyttää kaikki tilkut! Ei ihme, että on mieleinen. Pienet vaatteet on niin suloiset <3.

  VastaaPoista
 6. Tuolta Paulan blogista tänne eksyin:) ihania ompeluksia. Hauska tuo mini vaatteiden ompelu varastoon:) ja Huh heijaa mikä salainen toive. Meillä on 2v kaksoset. En kyllä tällaista tuplaonnea ikinä osannut toivoa. Tuplasti työtä ja huolia mutta tuplasti myös iloa,haleja ja onnea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti se kaksostodellisuus onkin ihan jotain muuta kuin minun kuvitelmissa :D.

   Poista