Sivut

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Inspiraatioita

Viime aikoina tarveompelun sijaan, olen inspiroitunut kaikista ihanista kankaista ja tehnyt mitä mieli tekee. Joistakin kankaista tulee heti selkeä kuva valmiista vaatteesta.


En yleensä ottaen pidä erityisemmin tällaisista eläinkuoseista, mutta tähän seepra-kuosiin törmätessäni tuli samantien ajatus pallohelmaisesta mekosta. Toteutus aavistuksen ontuu (en ikinä opi, kuinka paljon tuo helma vetää yläosaa alaspäin), mutta neiti tykkää ja se on kai pääasia!


Toinen mekkoväläys tuli Verson puodin Keiju&karhu -trikoosta. Tassut mielsin aavistuksen vauvamaisiksi, mutta kankaan asettelun vuoksi niitäkin oli pakko käyttää, kun ei sopivaa yksiväristä löytynyt kaapista.


Tämän tein 110 kokoisella kaavalla, joten vielä on aavistuksen reilu ja minun mielestä näyttää yöpaidalta, mutta Inga ei varmaan anna edes pesuun tätä välillä.


Majapuun digicollegesta nopea surautus peruspaidaksi. Ingalla on onneksi pahin 'pukeudun vain pinkkiin' -vaihe mennyt ohi, niin muutkin värit kelpaa. Tänään sain parasta palautetta, kun tyttö totesi: "Äiti, nämä sinun ompelemat on kaikista kauneimpia".Fransille valmistui vielä Noshin pippuricollegesta ja Majapuun lentsikat trikoosta perusvaatesetti. Housuja pitäisi tehtailla enemmänkin, kun kaupoissa saatavilla olevat on jotenkin ihmeellisen leveitä, että eivät meinaa pysyä meidän lapsilla jalassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti